Impulsa L'Hospitalet
Sobre nosaltres

Impulsa L'Hospitalet és una plataforma veïnal per conformar una candidatura a les Eleccions Municipals a L'Hospitalet de Llobregat

Neix de la inquietud d'un grup de veïns i veïnes per la preocupant deriva de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat i els greus problemes que pateix i que no paren d'agreujar-se any rere any


Els nostres barris es moren, per manca d’inversions, les cotes d’inseguretat, delinqüència i incivisme estan a un nivell mai vistos a la ciutat de L’Hospitalet, la neteja i la il·luminació adequats brillen per la seva absència arreu de municipi, el serveis públics, amb tants nous habitatges han passat d’estar saturats a rebentar-se totes les costures, la manca d’espais públics a on els ciutadans puguin escampar-se és molt preocupant, l’especulació salvatge, la massificació i l’amuntegament són els més preocupants a tota Europa, segons EUROSTATS tres dels set punts més densament poblats i massificats d’Europa estan a la ciutat de L’Hospitalet, amb mitjanes superiors als 50.000 habitants per km2, es una autèntica barbaritat.

En definitiva, els barris i el seus serveis es moren, els delinqüents i el incivisme campen a plaer i el Consistori només està per invertir al Districte Econòmic i fer més i mes blocs de pisos a entre 300.000 i 400.000 euros arreu del municipi, massificant més la ciutat i donant l'estocada al serveis públics.

El teixit comercial d'eixos comercials importants de la ciutat a molts indrets s'ha vist greument afectat per actuacions de reordenació urbanística, realitzades sense cap tipus de seny ni sensibilitat i d'esquenes als comerciants i els veïns i veïnes, com ara el voltant del Mercat de Collblanc, provocant que els comerciants no tinguin cap altre solució que tancar portes després de molts anys i en alguns casos de varies generacions.

És per això que aquest grup de veïns i veïnes hem sentit la necessitat de donar un pas endavant, per mirar de treballar per la nostra ciutat des de dins del Consistori i mirar d’aportar solucions innovadores, creatives i amb un altre tarannà.

Creiem fermament en que una altra ciutat i una altra gestió municipal més eficaç i propera als ciutadans són possibles a L'Hospitalet de Llobregat i portem al nostre programa propostes i solucions per a poder donar-li un gir de 180 graus a la nostra ciutat i a la seva gestió municipal.

PRINCIPALS IMPULSORS DEL PROJECTE
Andreu Martínez Ramón

Andreu Martínez Ramón

Andreu Martínez és el nostre Candidat i Cap de Llista per Impulsa L'Hospitalet

És un professional expert en noves tecnologies aplicades al sector de la construcció, especialitizat en la construcció industrialitzada sostenible i eficient.

Un dels seus objetius es aportar solucions urbanitiques a la ciutat amb criteris de sostenibilitat i eficiencia energética.

Enrique Álvarez Lagar

Enrique Álvarez és el segon a la llista per Impulsa L'Hospitalet i és el nostre expert en gestió del talent i les persones

Va estudiar inicialment comptabilitat per posteriorment diplomar-se com a Graduat Social. Ha estat responsable del Departament Administratiu de diverses empreses i Director de Personal del Hotel Ritz.

Actualment té el seu propi despatx i treballa com a professional lliure com assessor Laboral i Fiscal.

Alberto Ruiz Bermúdez

Alberto Ruiz és Enginyer Informàtic i és el tercer a la llista per Impulsa L’Hospitalet. És el nostre expert en Noves Tecnologies, Xarxes Socials i Comunicació.

Es va graduar en diversos Cicles Formatius de Grau Mitjà en tecnologies de la informació.

Té més de 30 anys d’experiència en projectes tecnològics per a grans empreses del sector privat i per a l'Administración Pùblica, primer com a desenvolupador i analista i posteriorment com a gestor de projectes. Ha treballat a consultores com Everis (NTT) o atSistemas.

Compagina la seva activitat al sector privat amb la seva pròpia empresa i la emprenedoria de nous negocis.